Something DifferentJeg skulle så ønske jeg var A-menneske... Det er så rart... Jeg kan sove bort halve dagen og ha så forferdelig dårlig samvittighet når jeg våker. Går ikke det litt imot all natur? Om jeg er B-menneske burde jeg jo være tilfreds med det, la det falle naturlig for meg. Men det gjør ikke det.... Jeg setter klokken på 9 hver helg, men klarer ikke stå opp, enda jeg virkelig går inn for det. Jeg skulle ønske jeg var typen som spratt oPp klokken 08:00 hver fridag.

(Rart jeg alltid kommer meg på jobb til riktig tid... det er vel anderledes) Er det slik som dette transeksuelle føler det? M.E.R.K.E.L.I.G følelse, I'm telling you. Om noen fra oven skulle komme til å få snusen på dette og skal til å rette opp denne feilen de så helt klart har gjort, så sleng gjerne på litt støv-på-hjernen når dere først er i gang. Det kunne virkelig ikke skade.

 

J har kjøpt sushi til middag idag siden jeg har vært så flink å trene, og nå stter jeg nydusjet, mett og trøtt, og på vei i seng! TRØØØTT..

3 kommentarer

heddak

15.08.2012 kl.23:49

Så fin bilder! :)

Lisa Bergland

16.08.2012 kl.01:04

fint antrekk:))
Så fint antrekk! Likte vesken spesielt godt :-)

Skriv en ny kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits