BursdagsSøndag

HEI!:) 
Søndag er den beste dagen i uken! Å våkne tidlig, og huske at du ikke må stå opp, men kan legge deg inntil kjæreten i mange timer til. Nå har jeg akkurat vært ute og hatt en joggetur i regnet. Dusjet, spist en herlig frokost med wetabix og bær, og nå er vi på vei ut døren. Vi skal i bursdagsselskap til lillebror som for første gang skal feire seg selv i egen leilighet! LIllegutt begynner å bli stor! -Så jeg har kjøpt en fin fin kokkekniv fra Victorinox, som jeg synes alle skikkelige menn bør ha, før de kan kalle seg skikkelige menn!
Hva er deres planer for søndagen da? Jeg skal som dere sikkert skjønner gasse meg med kaker og mat, med god samvittighet hele dagen! :)


BTW - jeg elsker den nye appen min -Hipstamatic. Den har x antall linser, blitzer og filmruller som man kan variere og mixe sammen! Utrolig kule effekter, og utallige muligheter. Mye bedre enn å kjøpe en nytt kamera, og med Iphone4 som har slående god kvalitet på kameraet er den lek å ta bilder! Digg å slippe å tenke på at man må ha med seg dobbelt opp med kameraer.

3 kommentarer

M

04.sep.2011 kl.16:58

jeg elsker også instagram!!! utrolig mye!!! haha!

Charlotte

05.sep.2011 kl.08:51

M: JEg har Instagram også, men Hipstamatic, som er programemt jeg har brukt her, er 1000* bedre.:) Uten tvil! Prøv det. Koster bare 17,- kroner eller noe. Def. verdt det

Skriv en ny kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits