I'm a terrible cook


Jeg er alltid så sent ute med og alt, og at jeg begynte å lage kaker og muffins til bursdagen min klokken 2 natt til lørdag var da ingen tilfeldighet! Og når man stresser går ingenting helt bra! Muffinsene rant over og ble flate, mens brownien ikke fikk egget som det så tydelig sto på pakken at den tengte, så den ble ikke seig.. bare... ekkel og stiv...! 

Jaja, den såå pen ut da, så da kunne den jo stå som pynt, og alle ble advart! Tante derimot, var så flink at hun slang sammen en gjeng søte muffins på en halv time før hun kom! For en reddende engel! Sånn er det vel å være trebarnsmor og supereffektiv:)

Middagen jeg laget må jo nevnes, for den ble i allefall god! Pastasalat, med serrano, soltørkede tomater, parmesan, tomat, rødløk, paprika, osv, hjemmelaget Focattia brød, og salat!
Så det var et veldig vellykket selskap! MITT ALLER FØRSTE, så jeg synes ikke jeg gjorde det så aller værst igrunn! Jeg skulle jo tross alt klar alt selv, og stort sett så gjorde jeg jo det, men en svært så hjelpende kjæreste da! Hadde ikke klart det uten han<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits