1.MAI

Idag er jeg sliten! Jeg var ute med en venninne og spiste på Havsmak igår! Det var herlig, men med en 6 retter med vinmeny, ++, da blir man redusert. Nesten garantert...! Jeg og mamma har hatt en veldig koselig helg faktisk! Vi var på IKEA på fredag, og jeg som bare hadde et gavekort på 600 og ikke skulle handle så mye, endte opp med en bil stapp full av møbler og ect! Akkurat nå føler jeg at jeg har verdens beste lille leilighet! 

Men som sagt, jeg og mamma har hatt en veldig koselig helg, fredag IKEA, og idag har vi vært å handlet masse planter og jord til å blomstre opp balkongen! Jeg tror hun synes det er litt koselig at vi kan gjøre slike ting sammen. Det gjør for så vidt jeg også. Det er bedre enn hvordan det var før, da jeg bodde hjemme og var midt mellom det å være voksen og fremdeles være et stakkars forsvarsløst barn som trengte å passes på. Er det ikke selvsagt at det da blir konflinkter! Jeg er glad vi er ferdige med det og jeg kan være meg, mens mamma ikke behøver å være mamma hele tiden. Det er viktig det:)

Nå har jeg vært effektiv nok for en hel evghet, så nå lager jeg vafler, som jeg og Jonas skal kose oss med, mens vi ser på Fringe! Lenge leve VAFLER!

3 kommentarer

Silje Zindellas

01.mai.2011 kl.23:03

høres koselig ut :)

amourpourlamode

01.mai.2011 kl.23:05

for en søt liten leilighet :) Hadde jeg vært singel ville jeg ha hatt det sånn :) Jentete!! :)

Vibeke

06.mai.2011 kl.16:22

Ah, for et friskt pust i min hverdag :) Liker bloggen din.!

Skriv en ny kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits