Skal på trening...

....hvert øyeblikk nå. Når du leser dette er jeg mest sansynlig på tredemøla og svetter, og tenker  -ikke se på klokka, ikke se på klokka, ikke se på klokka...!!

Jeg har funnet mitt nye treningsprogram for våren. Det skal pusses litt, men jeg har funnet ut at jeg om jeg vil nå målene mine bør jeg intensivere kombinasjonen av både styrke og kardio ved hver økt, og øke antall økter i uken. Jeg har ikke følte meg så bra den siste uken, så det er ok at ikke tempoet har vært så høyt, men før det og siden jan. har jeg hatt et temmelig bra antall økter i uken. 5-6 dager er bra! Det kan jeg være stolt over.. Så det er greit å ha hatt en liten breakdown på en ukes tid, men så må jeg komme meg tilbake på senteret og holde motivasjonen oppe!

Jeg skal printe ut A3 format av mine motivatorer og henge de rundt i leiligheten! Jeg må se et mål forran meg til et hvert tidspunkt for ellers glemmer jeg at jeg har et, for jeg er såå svak for å 'kose oss'!

Og der var espresso'n slutt, og jeg må løpe. Skal rekke å være hjemme til 21:30 å ha laget middag, så jeg har dåårlig tid!!

Hva er dine motivasjonskilder til trening?
10 kommentarer

May-Teresa

08.mar.2011 kl.19:34

Så fin blogg du har! Skal prøve å følge deg videre :-)

Charlotte

08.mar.2011 kl.19:37

May: Takk, så hyggelig;)

Wannabefit!

08.mar.2011 kl.19:44

Kos deg på trening :-)

Jeg vil og løpe.... jævla beinhinnebetennelse!

Konkurranseoversikten

08.mar.2011 kl.20:49

Velkommen til en ny uke på konkurranseoversikten! Sjekk ut konkurranseoversikten.com nå for linker til konkurranser hvor du kan vinne en reise for hele familien til Gran Canaria, dyre parfymer, flere reisegavekort, gavekort på klær, en iPod eller massevis av smykker!

dia1.blogg.no

08.mar.2011 kl.21:01

Fin blogg!

Kommentere min?

Synne Jørgensen Livang

08.mar.2011 kl.21:14

Lykke til på trening :-) Min motivasjon er egentlig at jeg får en sunnere kropp, og ikke minst at jeg ser bra ut til bikinisesongen!

Sissel

08.mar.2011 kl.21:16

Så flink du er til å trene:-) Stå på!

shhiit- kommenterer tilbake

08.mar.2011 kl.21:16

Har mange motivasjoner, men prøver å få en sunn&fin kropp til sommeren :-) Lykke til da! Ønsker meg en sånn mølle.. Men spiller jo håndball da.

kunne du kommentert tilbake? hadde vært kjeempe koselig :-)

Eirin

08.mar.2011 kl.21:29

spreking!

Charlotte

08.mar.2011 kl.22:05

Synne Jørgensen Livang: Jeg er så enig, det er jo selve grunnen til at jeg trener, og at jeg føler meg så mye friskere og sprekere når jeg trener. Mye mer våken. Men det jeg egentlig tenkte på var, hva er det som motiverer deg når det målet er litt for langt unna, når tre måneder føles så langt unna i hverdagen, det er da jeg trenger motivasjon. Motivasjon til å fortsette å holde tempoet opp mot sommeren:)

Skriv en ny kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits